MARDİN / ARTUKLU - Gökçe Ortaokulu

Mrt

GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYON TAKIMLARI BELLİ OLDU

Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor dersi öğretmenleri tarafından sınıflar arası geleneksel futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvaya 24 takımla katılım oldu. 5 ve 6. sınıfların şampiyonu 6-F şubesi olurken 7 ve 8’lerin şampiyonu ise 8 D şubesi oldu.

Turnuvaya katılan sınıflarımızı, öğrencilerimizi ve emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Bakanlığımız, değerlerimizi geliştirmeyi temel alan kültürel birikimimizi, kök değerler (adalet, dostluk, dürüstlük, sabır, saygı, sevgi, öz denetim, sorumluluk, vatanseverlik, yardımseverlik) olarak öğretim programlarına yansıtmıştır. Öğretim programlarına dâhil edilen bu on kök değerin öğrencilere kazandırılmasına yardımcı olmak amacıyla öğretmen uygulamasına yönelik olarak "Değerler Eğitimi (Öğretim Programlarında Yer Alan Kök Değerler Temalı Etkinlik Kitabı)" hazırlanmış bulunmaktadır

Şbt

Okulumuzda Beden Eğitimi öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen ve yönetilen Futbol Turnuvamız öğrencilerimiz tarafından büyük bir çoşku ve rekabet içerisinde gerçekleşti. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Okul öncesi öğrencilerimize mısır eşliğinde sinema keyfi yaşatan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Öğrencilerimizle sınıf bazlı gerçekleştirdiğimiz bilgi yarışmalarımız.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet kapsamında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz okuma etkinliğimiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında öğrencilerimize mısır eşliğinde Elemantal filmini sinema tadına yaşatmaya çalışan değerli öğretmenlerimize teşşekkür ediyoruz.

Ock

ABAD projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz veli ziyaretlerimiz devam ediyor.

Ock

Eğitimci yazar Murat DOĞAN okulumuz öğrencileri ile buluşarak; öğrencilere okuma alışkanlığı üzerine konuşmalar  yapıp, yazdığı kitapları öğrencilerimize imzalayıp, kitaplar üzerine öğrencilerimiz ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirmiştir. Değerli katkıları için kendisine teşekkür ediyoruz.

Ock

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencimizi tebrik eder, katılım sağlayan tüm öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz.

Ara

Cumhuriyet döneminde temelleri atılan “Kendi kendine yeter” bir toplum olmadaki ilk adımı bizde devam ettirmek istiyoruz. Bu nedenle Gökçe Ortaokulu Anasınıfı olarak “Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında etkinlikler ve kutlamalar gerçekleştirdik.

Ara

İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen öğrencilerimize yönelik gerçekleştirilen trafik eğitimi

Ara

Okulumuzda tüm kademelerde gerçekleştirdiğimiz genel deneme sınavımız