T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MARDİN / ARTUKLU - Gökçe Ortaokulu

Gökçe Ortaokulu

Telefon
4823373289
Belgegeçer
gokceortaokul47gmail.com
WEB
https://artuklugokceortaokulu.meb.k12.tr
Adres
GÖKÇE MAH. FATİH CAD. NO 6 ARTUKLU / MARDİN
Vizyon
‘Çevresiyle bütünleşmiş, çağın değerlerini kavrayan, bilgi toplumun insanlarının yetiştiği; karşılıklı saygı, güven ve işbirliğine dayalı sürekli bir gelişme içerisine giren, yerel ve ulusal başarıların elde edildiği model bir okul olmak’ Öğrencilerine; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır. Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okullarımızda okul, aile, öğrenci üçgeninde bir bütünlük oluşturarak ilerlemek, sevgiyle aşılamayacak hiçbir engelin olmadığına inanan, bilgi donanımı tam nesiller yetiştirmek ve veli memnuniyetini en yüksek seviyede tutmaktır.
Misyon
Gökçe Ortaokulu/Kurumu olarak misyonumuz; uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi etik değerlere bağlı kalarak ve kendimizi sürekli geliştirerek, hayata ve ortaöğretime hazırlayarak, okulumuzda Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir. Yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmek ve bunun için politikalar geliştirmek, eğitim ve öğretim programları hazırlamak, ilgili standartları ve öğretmen yeterliklerini belirlemek, eğitimle ilgili AR-GE çalışmaları yapmak, eğitim ortamını hazırlamak, eğitim-öğretim yapmak, mesleki eğitim istihdam bütünlüğünün sağlanmasına katkıda bulunmak, rehberlik, denetim ve değerlendirme sistemleri oluşturmaktır.
Başarılar
Öğretmen :49
Öğrenci :1124
Kütüphane Kitap Sayısı :7540
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
Ders Başlama = 08:20 Ders Bitiş = 14:30
Isınma
KOLONİFER (KÖMÜR)
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Mardin Gökçe saat başı belediye arabaları bulunmaktadır Kızıltepe ilçesinden yarım saatte bir belediye arabaları kalkmaktadır.
Servis Bilgisi
yok
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kızıltepe´ye 14 km uzaklıkta Mardin´e 16 km uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır